Hvitløksmør

hvitløksmør1

Hjemmelaget hvitløksmør er det bitte lille ekstra!

Hvitløkssmør er enkelt å lage til helgekosen – hvis du har kjøpt med deg nystekte baguetter på hjemveien eller kanskje du har bakt et deilig brød!

Dette smøret smaker fortreffelig på nystekte ciabatta – du finner oppskriften her på matbloggen.

Ingredienser:

150 gram ekte meierismør

1-2 pressede hvitløksbåter

saften av 1/2 sitron

hvitløksmør2

Fremgangsmåte:

Ha det myke smøret i ei skål. Press sitronen, press eller rasp hvitløken og bland alt sammen med smøret. Rør godt!

Fyll smøret i ei skål eller et smørfat – og server med det samme eller du kan dekke det til med plast og oppbevare det i kjøleskapet til du skal bruke det.

Tips:

Hvis du har flere ting du skal lage til et selskap, så lag smøret et par dager i forveien og dekk godt til – så setter du smøret på bordet en halvtime før gjestene kommer.

hvitløkssmør3

Hjemmelaget hvitløksmør – det lille ekstra!

Hvitløkssmør

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s