Risboller

Risboller

RISBOLLER

250 gram delfiafett

100 gram lys kokesjokolade

100 gram mørk kokesjokolade

2 egg

1 1/2 dl sukker

3 ss sterk kaffe

125 – 150 gram puffet ris

 FREMGANGSMÅTE:

Smelt delfiafettet, og ha sjokoladen og kaffen opp i delfiafettet slik at alt smelter sammen. 

Rør fett, kaffe og sjokolade sammen til det blir blandet  og avkjøl til det er lunkent.

Pisk eggedosis.

Bland sjokoladeblandingen inn i eggedosisen.

Bland inn risen tilslutt.

Sett risboller i ønsket størrelse utover på et brett med matpapir eller bruk muffinsformer.

Oppbevares kjølig – kan legges i tett boks med matpapir imellom og stå i kjøleskapet eller i ei kjølig matbod.

risboller1

Lykke til med risboller!

Risboller2

 

 

 

 

Leave a comment